Крафтовий виробник чорного часнику розширив асортимент соусами — AgroPortal.ua

Підприємство з Дніпра Mr. Garlic, яке займається ферментацією часника, додало до свого асортименту соуси.

Про це бренд повідомляє у своєму Instagram.

  • «Гриль» — до барбекю, мʼяса та овочів.
  • «Айолі спайсі хот» — до морепродуктів, риби та навіть піци.
  • «Айолі» — до салатів, запеченої картоплі та пасти.

«Ніби звичні для всіх соуси, але ж чорний часник зробив їх смаки такими особливими. Ціна за баночку 250 г — 215 грн», — йдеться у повідомленні.

Серед новинок також подарунковий бокс із соусами, кімчі та паштетом.

Весь часник компанія закуповує або напряму у фермерів або ж на оптових базах. Потім сировина закладається в машину на 2-3 місяці залежно від вологості. За цей період часник темнішає, з нього виходить гіркий смак та різкий запах, і він стає солодким, але з кислинкою, оскільки містить вітамін С.

Чорний ферментований часник входить до «Неймовірної крафтової торбини» — платформи, де об’єднані українські виробники крафтової продукції.


Джерело http://agroportal.ua

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra