СОК «Дари Берегівщини» виготовив першу партію сидру – Techdrinks.info

У СОК «Дари Берегівщини» на виноробні Gut Wine в Берегівському районі Закарпатської області виготовили першу лімітовану партію сидру. Про це інформує асоціація «Укрсадпром».

Для сидрів використали яблука, вирощені в садах СОК
«Дари Берегівщини». Певні сорти яблунь, плоди яких мають терпкий та кислий смак,
були висаджені у господарстві спеціально для виробництва сидру.

– Цій події передував великий підготовчий етап: ознайомчі поїздки до французьких провінцій Нормандія та Бретоні, які відомі як лідери з виробництва сидру у Франції та Європі, навчання у декількох тамтешніх виноробнях. Після ретельного вивчення технології почався етап виробництва, який тривав два роки: від збору врожаю до закоркованої пляшки яблука пройшли тривале зберігання та охолодження в підвалах-бункерах зі сталою річною температурою до 13 ℃. Саме наявність цих бункерів біля села Гут  і надихнула садівників на ідею переробки власних яблук на місці і виготовлення з них саме сидру, бо в його технології передбачена стадія охолодження, – йдеться в повідомленні.

Сучасне обладнання придбали завдяки грантовій підтримці.


Джерело https://techdrinks.info

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra