На Вінниччині почали переробляти цукровий буряк в сироп – Latifundist

Вінницькі цукровари запровадили інноваційний метод переробки сировини на сироп і його консервації для збереження якості буряків та продовження виробництва на міжсезонний період. Про це повідомив начальник Вінницької ОВА Сергій Борзов, пише Укрінформ.

 

 

«Наші вінницькі цукровари впровадили вперше в Україні нові технології по зберіганню своєї продукції. В осінній період цукровий буряк переробили до стану сиропу і законсервували, а в міжсезонний із сиропу нього отримали цукор», — повідомив Борзов.

 

 

За його словами, вироблений за допомогою такого інноваційного методу цукор-пісок вирізняється високою якістю.

 

Такий спосіб дозволяє зберегти якість цукросировини, уникнувши псування буряків на заводах та збільшення обсягів її переробки, зокрема, первинної, в коротші терміни. А подальша переробка сиропу продовжує сезон цукроваріння на підприємствах цукрової галузі.

 

    • У травні «Укрцукор» звернувся до Кабінету Міністрів з проханням про термінове встановлення нульової квоти на експорт цукру до ЄС на 2024 рік у звʼязку з її вичерпанням.

 

    • Кабінет міністрів запровадив з 1 червня нульову квоту на експорт цукру до Європейського Союзу.

 


Джерело https://latifundist.com

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra