Органічному фундуку в Україні потрібна переробка – AgroTimes

Малим виробникам фундука дуже важко фінансово поставити власну повноцінну переробну лінію, а заводи не можуть надати таку послугу, рознісши у часі переробку фермерської продукції з іншими виробниками.

Про це в своїй статті для журналу «Садівництво по-українськи» розповідає Ніна Смирнова, засновниця фермерського господарства «Натс’Ен’Гарден», яке вирощує органічний фундук у Київській області.

Переробка органічної продукції – окреме питання для ФГ, оскільки вона має бути розділеною у просторі і часі з конвенційною продукцією, пояснює вона.

«До недавніх пір ми всі вчились вирощувати, а зараз вивчаємо, як зберегти урожай, – пише Смірнова. – Ми бачимо приклади, коли фермери певних країн не приділяли необхідної уваги цьому аспекту виробництва і втратили репутацію на світовому ринку, а її дуже й дуже важко відновити».


Джерело https://agrotimes.ua/

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra