П’ятірка фуд-трендів 2024 року — AgroPortal.ua

В Україні боротьба за клієнта лише посилиться, зважаючи на зменшення кількості платоспроможного населення через воєнні дії в країні. Тому ритейлери все частіше змінюють свої формати, надаючи перевагу яскравим та оригінальним смакам і дизайнам.

Про це під час своєї презентації на міжнародному дегустаційному конкурсі Favorite Food&Drinks 2024 розповіла директорка з розвитку холдингу харчових компаній Alma-Veko та Food Ingredients Богдана Леонова.

Серед глобальних фуд-трендів експертка виділяє:

  • Нестандартні екзотичні смакові ноти. Зараз дуже популярні напої з різними травами чи спеціями, тобто щось нестандартне для нашого сприйняття, наприклад, гібіскус. Ми всі про нього знаємо, але уявлення не маємо, який він на смак.
  • Додавання солоного до солодкого, або навпаки. Примітивний приклад, це кисло-солодкий соус, який усім так полюбився.
  • Вінтаж та ностальгія. Старі смаки подавати по-новому і таким чином знову залучити споживачів. Шоколад, карамель та ваніль — смаки, що ніколи не вийдуть з моди, їх просто по-іншому потрібно позиціонувати.
  • Швидкоплинні тренди такі як: Барбі, Юнікорни, Вендздей тощо. Тут варто слідкувати за ТікТок і дивитися, які відео «залітають». Такі відео мають вплив на велику аудиторію, а саме на покоління Z. Звісно, що рожеве морозиво чи торти з єдинорогами не будуть користуватися попитом довго, але важливо «зловити цю хвилю успіху».
  • Паковання, яке говорить. У тренді говорити зі споживачем через паковання і цим спонукати його до покупки. Відображати на пакованні свою соціальну місію та екосвідомість бренду. Використовувати нестандартні кольори та футуристичні зображення.

Іванна Панасюк, AgroPortal.ua

 


Джерело http://agroportal.ua

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra