Виробник українського прошуто забрендував свою продукцію – AgroTimes

Прошуто, виробництво якого кілька років тому започаткували в Черкаській і Київській областях, отримало бренд Tomaso.

Про це повідомив на своїй фейсбук-сторінці Томас Бруннер, партнер-керівник компанії «Агро Плюс 2006».

Процес розпочався з ретельного відбору найкращих свинячих ніжок, вироблених без антибіотиків і гормонів на свинофермі «Агро Плюс 2006», зазначив він. Потім свинину посолили морською сіллю й залишили сушитися. Прошуто преміумякості витримано понад 24 місяці, додав Томас Бруннер.

Прошуто Tomaso доступно в одній із торговельних мереж Києва у свіжому зрізі й вакуумному пакованні по 70 г.

Нагадаємо, Томас Бруннер озвучував мету продавати м’ясо не дешеве, а якісне.


Джерело https://agrotimes.ua/

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra