Крафтяр із Закарпаття створив шоколад із сакурою — AgroPortal.ua

Закарпатський крафтовий виробник шоколаду SoYKa chocolate розширив свій асортимент — тепер до замовлення доступний шоколад із сакурою.

 

Про це розповідає в своєму Instagram засновниця бренду SoYKa chocolate Юлія Савинська.

 

SoYKa chocolate

«Сакура» — це ніжно-вершковий шоколад із додаванням сублімованих вишні, полуниці та пелюсток суданської троянди каркаде. Він не містить білого рафінованого цукру. В якості підсолоджувача ми використали еритритол — найбезпечніший за останніми дослідженнями підсолоджувач з нульовою калорійністю, що не руйнує зубну емаль.

Мінімальний вміст какао-продуктів — 35%. Шоколад доступний у вигляді батончика та плитки.


Для довідки: Юлія Савинська релокувала свою кондитерську з Краматорська на Закарпаття, та, не побачивши перспектив збуту своїх десертів, розпочала готувати шоколад. Сьогодні бренд SoYKa chocolate виготовляє до 40 кг шоколаду на місяць. Какао-боби у виробництві підприємиця використовує з Венесуели та Мадагаскару.


Джерело http://agroportal.ua

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra