Крафтяр із Закарпаття створив шоколад із сакурою — AgroPortal.ua
Закарпатський крафтовий виробник шоколаду SoYKa chocolate розширив свій асортимент — тепер до замовлення доступний шоколад із сакурою.
Про це розповідає в своєму Instagram засновниця бренду SoYKa chocolate Юлія Савинська.
«Сакура» — це ніжно-вершковий шоколад із додаванням сублімованих вишні, полуниці та пелюсток суданської троянди каркаде. Він не містить білого рафінованого цукру. В якості підсолоджувача ми використали еритритол — найбезпечніший за останніми дослідженнями підсолоджувач з нульовою калорійністю, що не руйнує зубну емаль.
Мінімальний вміст какао-продуктів — 35%. Шоколад доступний у вигляді батончика та плитки.
Для довідки: Юлія Савинська релокувала свою кондитерську з Краматорська на Закарпаття, та, не побачивши перспектив збуту своїх десертів, розпочала готувати шоколад. Сьогодні бренд SoYKa chocolate виготовляє до 40 кг шоколаду на місяць. Какао-боби у виробництві підприємиця використовує з Венесуели та Мадагаскару.