Фермер назвав три чинники прибутковості кукурудзи – AgroTimes
Зберігати рентабельність кукурудзи ТОВ «Рост Агро» на Полтавщині вдається тільки завдяки контролю собівартості.
Про це розповів директор сільгосппідприємства Максим Бернацький інтерв’ю в журналі The Ukrainian Farmer.
Він назвав три чинники прибутковості кукурудзи в господарстві:
- по-перше, використовують насіння тільки української селекції, а це вже менші витрати на насіння;
- по-друге, застосовують зменшені норми азотних добрив, хоча це тимчасове явище;
- по-третє, мають власну сушарку на органічному відновлюваному паливі.
«Завдяки цим трьом чинникам кукурудза у нас прибуткова»,
– зазначив Максим Бернацький.
Нагадаємо, грунтообробіток у «Рост Агро» адаптували під конкретні завдання.