Лінійку single hop під назвою SOLO WAY щомісяця випускає пивоварня Underwood – Techdrinks.info
Цього року пивоварня Underwood запустила новий проєкт –
single hop. Щомісяця броварня випускає пиво, виготовлене на основі однієї й
тієї самої бази, проте з додаванням щоразу іншого хмелю. Виробники випустили вже
2 різновиди пива з цієї лінійки. У середині березня заплановане ще одне пиво. Детальніше
про це проєкту «Напої & Пиво. Технології та Інновації» розповів
маркетинг-директор Underwood
Brewery Павло ЛІНЄВИЧ.
– Наприкінці минулого року ми поставили перед собою мету – щомісяця випускати пиво, виготовлене на одній і тій же базі, але з додаванням іншого сорту хмелю. Тобто ми експериментуємо в межах стилю IPA охмеленням одним сортом хмелю. У січні в нас вийшло перше пиво з цієї лінійки – SOLO WAY: HBC 586. У лютому було пиво SOLO WAY: HBC 630. Цього тижня – у середині березня – презентуємо наступну новинку з цієї лінійки – із ще одним сортом хмелю, – ділиться Павло Лінєвич.
SOLO WAY: HBC 586
– сухий та хрусткий ель з виразним хмелевим профілем, в якому можна
відчути багато тропіків – особливо манго, лічі та гуаву. Хмелева гіркота добре
виражена, при цьому збережена гарна питкість.
Пиво SOLO WAY: HBC 630 – сухий та хрусткий ель з
виразним хмелевим профілем, в якому можна відчути хвою, цитруси та соковитий
персик десь на фоні. Хмелева гіркота добре виражена, при цьому збережена гарна
питкість.
– Як крафтова броварня, ми завжди відкриті для експериментів. Нещодавно до нового року ми робили комбінацію пива й вина. Ми додали в пивне сусло виноградний сік та отримали Grape Ale, що за смаком нагадує сухе вино. У найближчому майбутньому буде багато цікавих новинок, – каже Павло Лінєвич.