Цинк допомагає знизити частоту дефектів тушки птиці – AgroTimes

Якість курячої тушки напряму залежить від шкіри птиці та її похідних. Основні похідні шкіри ‒ це слизові оболонки дихальних шляхів і кишківника. Покращивши мікрофлору кишківника та відрегулювавши рецептуру кормів, можна запобігти розвитку «дірявого кишківника».

Значну роль у цьому відіграє цинк, наголосив директор ТОВ «Зінпро Україна» Михайло Коваль на Міжнародному практичному форумі Poultry Farming.

«Ми можемо додавати велику кількість неорганічного цинку до раціону, але це не усуне проблему через наявність антагоністів у кормі, ‒ зазначив він. ‒ Тому можемо «сховати» цинк в амінокислоту й дати належну його кількість птиці: це поліпшить стан шкіри, зміцнить оболонку судин і кістяк».

Досліджено, що у птиці в країнах Близького Сходу спостерігається менше крововиливів, ніж у Європі. Це пов’язано з тим, що на Близькому Сході все ще застосовують електричний струм для оглушення птиці, на відміну від Європи, де практикують газ, пояснив Михайло Коваль. Також птиця має набагато менші середньодобові прирости.

Крім того, в країнах Європи в рази частіше трапляються міопатії в птиці. Причина ‒ в тому, що в Європі бройлери ростуть значно швидше, ніж на Близькому Сході, додав він.

Раніше ми писали, про що свідчать крововиливи на курячій тушці.


Джерело https://agrotimes.ua/

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra