Вартість борщу знизилася – AgroTimes
Вартість продуктів, необхідних для приготування 4-5-літрової каструлі борщу за традиційним рецептом за 2 тижні в супермаркетах Донеччини знизилася зі 170,76 грн до 159,49 грн.
Про це свідчать дані моніторингу департаменту агропромрозвитку та земельних відносин Донецької ОВА.
Найбільше за цей час подешевшала олія – на 10,67 грн/л – до 62,32 грн/л. Свинина подешевшала на 1,34 грн/кг – до 171,63 грн/кг. Морква за цей час подешевшала на 74 коп/кг – до 13,63 грн/кг, капуста – на 23 коп/кг – до 14,37 грн/кг, буряк – на 33 коп/кг – до 15,50 грн/кг.
Проте у другій половині лютого на 1,40 грн/кг подорожчала картопля – до 26,67 грн/кг. Цибуля у ціні додала 16 коп/кг – до 17,03 грн/кг, томати – на 3 коп/кг – до 96,33 грн/кг.