Асортимент хлібобулочних виробів залежить від культури споживання — AgroPortal.ua

Українські пекарі сьогодні пропонують широкий асортимент хлібобулочних виробів, але все обмежується не лише рецептурою, а й культурою споживання покупців.

 

Про це повідомив президент «Всеукраїнської асоціації пекарів» Олександр Тараненко під час Agro Ukraine Summit 2024.

 

propData.content.image

Олександр Тараненко, президент «Всеукраїнської асоціації пекарів»

Попит визначає пропозицію. Ми, наприклад, можемо зробити суперкорисний хліб, випекти його лише з цільнозернового борошна без добавок і додавання пшеничного борошна, але це буде продукт не масового споживання, адже за смаковими якостями він дуже поступається традиційному хлібу. Тож проблема не лише в рецептурі, але й в культурі харчування українців.

Він також додав, що безглютенова продукція, яка зараз набуває популярності у споживачів, пояснюється більше маркетинговим ходом.

«Алергічна реакція на глютен відслідковується приблизно у 1% людей. Якщо порівняти з алергічними реакціями на здорові продукти харчування, наприклад, мед, яйця, морепродукти, то там спостерігається набагато більша їх кількість. Але ж ніхто не говорить, що ці продукти шкідливі», — зазначає Олександр Тараненко.


Людмила Лебідь, AgroPortal.ua

 


Джерело http://agroportal.ua

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra