Одеський виробник свинини реалізує її безпосередньо кінцевим споживачам – AgroTimes

Тарутинська аграрна компанія (Одеська область) реалізує свинину не переробникам, а безпосередньо споживачу, пише журнал The Ukrainian Farmer.

«Ми виробляємо смачне м’ясо, тому й не здаємо його на м’ясокомбінати: реалізуємо в магазини, на ринки, де отримуємо за нього більшу ціну, ніж пропонують переробники», ‒ пояснив директор компанії Андрій Пересунько.

За його словами, взагалі ринок свіжого м’яса стабільніший і менш насичений, отже, вигідніший для тих, хто виробляє якісний продукт.

«Ціни, звісно, коливаються, але в цілому теперішня ціна нас влаштовує, ‒ зауважив він. ‒  Щодо ризиків, то їх немає: якщо м’ясо не продаватиметься, його завжди можна реалізувати переробникам».

Андрій Пересунько відстежує продажі, контролює якість свинини, щоб свиня забійних кондицій була великою і нежирною.

«Тоді за неї можна отримувати більшу ціну. Ось це ‒ стимул для нас», ‒ зазначив він.

Як повідомлялося, на початку лютого свинина живою масою додала в ціні 1%.


Джерело https://agrotimes.ua/

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra