З березового соку навчилися варити органічний сироп  – SEEDS

Компанія із Фінляндії Kvarken навчилася варити сироп із березового соку. Новий продукт випустили під брендом Birch Syrup та презентували на виставці Free From Functional Food в Амстердамі, пише SEEDS

Хоча березовий сироп містить багато природних цукрів (глюкози й фруктози), на смак він кисло-солонуватий і скоріше нагадує соєвий соус або оцет. Використовувати його можна так само — додавати до маринадів, соусів або поливати солодощі.

Деякі скандинавські компанії уже спробували березовий сироп на морозиві та смаколиках для веганів.

«Ми збираємо сік берези, потім видаляємо воду осмосом і варінням. Для отримання літра сиропу потрібно 100-140 літрів березового соку», — розповіла Nutritioninsight Каріна Ренн, менеджер із продажу Kvarken.

Kvarken збирає лише частину соку, тому не шкодить самим деревам. Збір  зазвичай проходить у квітні.

Сироп має темний колір та карамелізований смак з відтінками сушеної сливи і ягід ялівцю. Також він сертифікований як органічний. У Kvarken акцентують, що смак березового сиропу складний і значно відрізняється від кленового. Зате він чудово підходить до різних видів м’яса та лосося чи форелі.



Запрошуємо фахівців аграрного бізнесу взяти участь у Відкритій Міжнародній конференції: СТАЛИЙ АГРОБІЗНЕС: “ТРАДИЦІЇ.НІШІ.ЕКОПРАКТИКИ.ТЕХНОЛОГІЇ”

Конференція відбудеться 14.02.2024 в рамках виставки “АГРОВЕСНА“ о 12:00 у Київському МВЦ.

УЧАСТЬ БЕЗКОШТОВНА ЗА УМОВИ ПОПЕРЕДНЬОЇ РЕЄСТРАЦІЇ

SEEDS


Джерело https://www.seeds.org.ua

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra