Пташки-булочки та копчений мед. У Парижі пройшов поп-ап бранч української кухні

У столиці Франції пройшов поп-ап бранч української кухні. Це спільна ініціатива шеф-кухарки Avangarden Марини Корсун та шеф-кондитерки Mater.Paris Аліни Прокопенко.

Ідея колаборації виникла у шефинь через схожість закладів, у яких вони працюють. Обидва проєкти поєднують у собі галерею сучасного мистецтва з рестораном.

Бранч тривав два дні — 4-5 листопада. Парижанам пропонували 7 страв з додаванням українських локальних продуктів, які Марина Корсун власноруч привезла з Києва спеціально для цієї події.

Гості бранчу мали нагоду спробувати: солоні ліниві вареники з базиліком і пармезаном; солодкі ліниві вареники з кремом із рожевого яблука; пташки-булочки та ніжний паштет з курячої печінки; медівник з копченою грушею; млинці з кленовим сиропом, кремом маскарпоне та апельсином; сирник з маком, ромашковим кремом та медовим пилом; пасту з телячими щічками та українським трюфелем.

Страви подавали у автентичних керамічних тарілках українського скульптора Андрія Опришка.

Джерело фото: Аліна Прокопенко // Instagram


Джерело http://agroportal.ua

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra