В Україні почали виготовляти кукурудзяне пиво – AgroNews
Бровари компанії SinCity з міста Синельникове на Дніпропетровщині зварили пиво з солодкої кукурудзи і натякають на гарбузове. Про це йдеться на сторінці компанії в Інстаграм, пише agronews.ua.
«М’яке, з приємним хмільним профілем, смачним солодкуватим смаком та ароматом. Кукурудзяне. Довершений смак», – говорять про кукурудзяне пиво у SinCity.
Вони пропонують цей напій за ціною 45 грн за пляшку 0,33 л.
Для виготовлення використовувалися сорти кукурудзи Дейнеріс, Фіона та Джульєтта вітчизняної компанії «Мнагор». Про це засновник компанії Михайло Нагорняк написав на своїй сторінці у Фейсбук.
У SinCity також натякають, що готують напій з гарбуза.
«Напевно ми єдині, хто так готується до Хеловіну. Ні, ми не те що б фанати цього свята, але цей смак того вартий, щоб про нього так піклуватись. Вже скоро», – підписали вони фото гарбуза.