В Україні з’явився новий виробник консервації — AgroPortal.ua

ТМ Kendzer Meat з Дніпра, яка вже 4 роки займається переробкою індичатини, запустила виробництво власної консервованої продукції.

Про це під час прямого ефіру в Instagram розповіла співзасновниця бренду Тетяна Клешньова.

«Ми купили на Полтавщині ділянку, на якій мої батьки виростили овочі для переробки. Тепер до наших варених ковбасок та іншої продукції з індички можна замовити огірки «корнішон» та аджику домашню», — говорить підприємиця.

«Нова продукція продається під брендом «НаталКо». «НаталКо» — це ім’я моєї мами + наша команда. Засновано 1989 року, бо це рік, коли у мами з’явилась я, і вона активно почала робити консервацію», — зазначає Тетяна Клешньова.

Іванна Панасюк, AgroPortal.ua


Джерело http://agroportal.ua

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra