Органічні фрукти більш стійкі, ніж овочі – AgroTimes

Втрати врожаю за органічного виробництва залежно від культури сягають 14−67%.

Такі дані наводять науковці ННЦ «Інститут виноградарства і виноробства ім. В. Є. Таїрова» у матеріалі журналу «Садівництво по-українськи».

«Найбільшими ці втрати є на зернових, олійних та овочах. У плодових врожай маліє не так радикально, особливо якщо йдеться про персик, абрикос і грушу», – розповідає доктор сільськогосподарських наук академик В’ячеслав Власов.

Дослідження на різноманітних культурах показали, що у цілому органічне землеробство підвищує у ґрунті біологічну активність й уміст органічних речовин, вдається зменшити й ерозію земляного покриву. Завдяки органічним технологіям у ґрунті зростає вміст азоту, а втрати вуглецю зменшуються. Органічне землеробство загалом є більш стійкою системою, ніж традиційне, резюмують науковці.


Джерело https://agrotimes.ua/

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra