Фермери продають власний сік переважно постійним клієнтам – AgroTimes

Широке коло постійних клієнтів дозволяє продавати фермерам власний сік прямого віджиму навіть у непроїзних місцях, у небрендованих коробках.

Про це в інтерв’ю журналу «Садівництво по-українськи» розповіла Віталіна Семерог, співвласниця ФГ «Валентина», що у Святошинському районі на Київщині.

«Коли ми тільки починали виробляти сік, у нас на пачці взагалі нічого не було, крім штампу «100 % яблучний сік», а в магазині була така собі «наливайка» — щойно ви вийшли з машини до нас, ми вручаємо стаканчик соку. До того ж спрацьовував яблучний сад на фоні магазину, доступна ціна. Зіграла роль і локація біля великого міста. Хоча у нас є клієнт-фермер з Данилівки, там не така проїзна траса, але він кожен рік привозить на переробку 5 т яблук і весь сік продає навіть у звичайних коробках без логотипа. Тамтешні клієнти просто цього фермера добре знають».

Нагадаємо, на думку Віталіни Семерог власне виробництво соку прямого віджиму дозволяє переробити пошкоджені та дрібні яблука на сік і продати. Тоді як реалізація такої продукції у свіжому вигляді дуже утруднена.


Джерело https://agrotimes.ua/

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra