Смак крафтового соку підбирають сортами яблук – AgroTimes

Смак із соку прямого віджиму змінюється залежно від сортів яблук. Щоб їх збалансувати, змішують соки яблук солодких та кислих сортів.

Про це в інтерв’ю журналу «Садівництво по-українськи» розповідає Василь Майданський, керівник господарства «Пріма», що в селі Недобоївці Чернівецької області виготовляє соки під маркою «Пан Сік».

«Є більш солодкі і більш кислі сорти яблук, але, як показує практика, люди сприймають їх з однаковим задоволенням – чи він солодше, чи кисліше, –  відзначає Майданський. – Ми міксуємо різні сорти яблук між собою, щоб все було збалансоване, наприклад, солодкий Голден з кислим Гренні Сміт та Фуджі із Симиренка».

Також виробники перейшли з турецьких до єгипетських апельсинів, бо останні мають більш насичений смак.


Джерело https://agrotimes.ua/

Відповісти

Ваш email не публікується