Визначено ТОП-5 трендів харчування на 2022 рік – AgroPortal

Споживання макаронів стане трендом вже в наступному році. Все більше людей починають надавати перевагу безглютеновим продуктам.

Про це свідчать дослідження торгової асоціації спеціального споживання (SFA), повідомляє convenience.org.

Другим трендом є рослинне харчування. Його обирають ті, хто дотримується спеціальної дієти або повністю відмовився від споживання м’ясних продуктів. Серед гарячих страв популярними є котлети на рослинній основі та нагетси з чилійських водоростей.

Оскільки пандемія не дозволяє вільно подорожувати країнами, люди знайшли альтернативу — подорожувати через їжу. Це є третім трендом.

«Тим, хто любить Іспанію до смаку картопляні чіпси зі смаком фуа-гра, а арахіс зі смаком куркуми та чилі обирають люди, котрі хотіли б потрапити в Бангкок», — каже директор чиказької компанії Corvus Blue LLC Канта Шелке.

Гострий перець — це четверта тенденція. Споживачі лише вчаться використовувати перець у своїх рецептах.

П’ятий тренд – споживання їжі з користю. Люди все більше турбуються про своє здоров’я. Напої з колагеном дають білок, куркума має протизапальну дію, а екстракт квіток гороху містить багато антоціанів, які впливають на старіння шкіри.


Джерело http://agroportal.ua

Відповісти

Ваш email не публікується