В Україні виготовили перші 100 тисяч тонн цукру — КУРКУЛЬ

Станом на 25 вересня в Україні виготовлено 108 тис. т цукру та перероблено 873,1 тис. т цукрових буряків. Про це повідомляє «Укрцукор».

В Україні сезон цукроваріння стартував 21 серпня. На звітну дату розпочали роботу 16 цукрових заводів у такій послідовності:

  • 21 серпня — ТОВ «Панда» (Селищанський цукровий завод);
  • 1 вересня — ТОВ «Продовольча компанія «Зоря Поділля» (Гайсинський цукровий завод);
  • 3 вересня — ПрАТ «Червонський цукровик»;
  • 5 вересня — ТзОВ «Радехівський цукор» (Радехівське виробництво);
  • 7 вересня — ПАТ «Саливонківський цукровий завод»;
  • 10 вересня — ТзОВ «Радехівський цукор» (Хоростківське виробництво);
  • 13 вересня — ПрАТ «Продовольча компанія «Поділля» (Крижопільський цукровий завод);
  • 13 вересня — ТОВ «Цукорагропром» філія «Жданівський цукровий завод»;
  • 13 вересня — ТОВ «Старокостянтинівцукор»;
  • 15 вересня — ТОВ «Агрокомплекс «Зелена долина» (Томашпільський цукровий завод);
  • 15 вересня — ТОВ «Сігнет-Центр»;
  • 16 вересня — ПП «Ланнівський цукровий завод»;
  • 19 вересня — ТОВ «Юзефо-Миколаївська АПК»;
  • 21 вересня — ТОВ «Новомиргородський цукор» (Капітанівський цукровий завод);
  • 23 вересня — ПАТ «Городище-Пустоварівський цукровий завод» («Галс Агро»);
  • 23 вересня — ТОВ «Шамраївський цукор».

Нагадаємо, минулого року на 25 вересня розпочали роботу лише 10 цукрозаводів, які виготовили 44,1 тис. т цукру та переробили 360,5 тис. т цукрових буряків.

 


Джерело https://kurkul.com

Відповісти

Ваш email не публікується