З вентиляційнохолодильними системами зберігають моркву, буряк, капусту і цибулю – AgroTimes

Окрім зберігання картоплі, останнім часом почали встановлювати вентиляційнохолодильні системи і для зберігання інших овочів: моркви, столових буряків, капусти, цибулі.

Про це журналу «Плантатор» розповів Олександр Шейко, директор ТОВ «4 Стихії», яке встановлює обладнання для зберігання овочів.

«Використання такого (вентиляційонохолодильного) обладнання дозволяє забезпечувати рівномірну циркуляцію повітря в масиві продукції без застійних зон і в зимовий період значно економити на експлуатаційних витратах за рахунок використання зовнішнього холоду замість компресорного», – сказав він.

За словами спеціаліста, замовник може перепрофільовуватися з картоплі на інший продукт і використовувати один і той самий склад під різні овочі в різні роки.

 


Джерело https://agrotimes.ua/

Відповісти

Ваш email не публікується