Селекціонери Франції вивели новий сорт яблук, стійких до парші — SuperAgronom.com

Незважаючи на сильні заморозки, які понищили безліч сільгоспкультур Франції навесні цього року, селекціонери компанії Blue Whale випустили на ринок сорт яблук Pixie Bio. Урожай становить близько 1,5 тис. тонн і буде на полицях супермаркетів з вересня по листопад.

Підготував SuperAgronom.com за матеріалами FreshPlaza.com.

 

«Яблуко Pixie Bio, вироблене в долині Гаронна, має стати органічним еталоном на початку сезону та спокусити споживачів. Хрустке, солодке та ароматне, воно характеризується яскравим червоним кольором та привабливим зовнішнім виглядом», — пояснює Бенджамін Вінсент, менеджер Blue Whale.

 

Він наголосив, що це невеличке яблуко чудово адаптується до викликів органічних садів, оскільки воно природно стійке до парші.

Нагадаємо, на Закарпатті садівники пропонують збирати врожай фруктів відвідувачам.


Джерело https://superagronom.com

Відповісти

Ваш email не публікується