Сосиски та ковбаси від МХП отримали міжнародний сертифікат якості • Meat-Inform

Компанія ПрАТ “Український Бекон”, що входить до складу агропромислового холдингу МХП, успішно пройшла сертифікацію міжнародного стандарту з якості харчових продуктів ВRC.

Варто зазначити, що на заводі ПрАТ “Український Бекон” виготовляють сосиски та ковбаси під торговою маркою “Бащинський”. Крім того, це єдине в країні підприємство, яке має сертифікати не лише для виготовлення напівфабрикатів та ковбас, а й сушених і в’ялених продуктів.

 

“BRC – це міжнародний стандарт з безпеки харчових продуктів, який визнається у всьому світі. Сертифікат є основою для управління безпекою, цілісністю і якістю продуктів і послуг. Діяльність підприємства, згідно сертифікату ВRC, надає багато конкурентних переваг для компанії. Для споживача — це гарантія випуску тільки безпечних продуктів харчування на ринок. Простіше кажучи — сертифікат BRC Global Standard є гарантією того, що підприємство відповідає усім нормам безпеки”, – йдеться на сторінці МХП у Facebook.

 

Джерело https://meat-inform.com

Відповісти

Ваш email не публікується