На 3,3% зменшилось виробництво свинини в Китаї • Meat-Inform

Офіційні дані Національного бюро статистики Китаю свідчать про те, що виробництво свинини в Китаї у 2020 році дещо зменшилось. Утім, падіння обсягів галузі поступово уповільнюється, і наступного року виробництво свинини, найбільш імовірно, зросте.

Загалом, минулого року в Китаї забили 527,04 млн свиней, що на 3,2% менше, порівняно з показниками 2019 року. Однак в останньому кварталі 2020 року виробництво свинини помітно зросло до 13 млн тонн, що на 21% більше, ніж у тому ж кварталі 2019 року, коли було виготовлено 10,74 млн тонн свинини. Це свідчить про стрімке відновлення галузі.

Загальне виробництво свинини в Китаї в 2020 році знизилось на 3,3% порівняно з попереднім роком до 41,13 млн. тонн. У 2019 році зменшення обсягів виробництва склало 21%.

Поголів’я свиней в країні в кінці грудня зросло до 406,5 млн. голів. Це помітне зростання, оскільки наприкінці третього кварталу в Китаї утримували 370,39 млн. свиней.

Така ситуація в Китаї склалась завдяки пожвавленню інвестування в галузь свинарства.

 

Джерело https://meat-inform.com

Відповісти

Ваш email не публікується