В Україні фермер налагодив виробництво екстремального мармеладу — AgroNews

Мармелад з перцю – для України продукт незвичайний. Однак українські фермери охоче проводять і таку дивину, як і Олег Міхєєв з Вінницької області, пише agronews.ua.

“Зараз весна закінчується, принаймні на календарі, і нарешті зірки склалися, компоненти все з’явилися, і у мене були час і навіть натхнення. І я зварив невелику кількість мармеладу з перцю “, – розповідає Олег Міхєєв.

Для виготовлення такого мармеладу використовується солодкий і гострий перець, розповів Олег Міхєєв.

“За консистенцією це дуже м’яке желе. Бо на агарі. Кисло-солодкий. Трохи гострий (на мій смак). Ароматний “, – додає фермер.

Використовувати такий мармелад можна як джем на бутерброд з маслом до чаю. “А можна як модний зараз пікантний кисло-солодкий соус до м’яса або риби”, – говорить Олег Міхєєв.

Шкода, що масове виробництво такого смакоту налагодити зараз непросто.

“Масовий запуск не планую. Найголовніша причина – ніяких консервантів, тому строк зберігання – місяць в холодильнику. А якщо відкрили – тиждень “, – додає фермер з Вінницької області.

Нагадаємо, равликів із Полтавщини експортують до країн Середземномор’я.

Джерело https://agronews.ua

Відповісти

Ваш email не публікується