Стало відомо, які види риби вирощують та експортують у різних регіонах України
За перший квартал 2020 року найбільше експортовано такої готової або консервованої риби: сардини, сардинела, кільки або шпроти – 975 т на $ 1,2 млн; оселедець – 30,5 т на $ 107,6 тис .; скумбрія – 11,5 т на $ 32,8 тис .; анчоуси – 7,6 т на $ 79,3 тис .; лосось – 1,6 т на $ 34,4 тис. Про це повідомляє Державне агентство рибного господарства, пише agronews.ua.
Серед лідерів із вирощування лососевих видів – західні регіони, а осетрових – Запорізька, Київська, Одеська, Черкаська та Чернівецька області.
Сомових видів найбільше вирощують Кіровоградщина та Київщина. Розведення коропових видів риб поширено по всій території України.
Майже в усіх областях існує інфраструктура з вирощування товстолобика, білого амура та коропа.