Вітчизняна ферма з вирощування грибів шиїтаке розширює виробничі площі

Закарпатська грибоферма Nature Green (NG), де вирощують гриби шиїтаке, розширює виробничі площі з 2,5 до 3,5 тис. м².

Про це повідомляє freshplaza.com.

Після двох років будівництва, експериментів, досягши стабільної якості врожаю, виробник грибів шиїтаке Nature Green відкрив виробництво у серпні минулого року. Ферма розташована близько від україно-угорського кордону.

 

«Лише минулого вересня ми отримали першу публікацію у засобах масової інформації, і з того часу все дійсно швидко просунулося. Це призвело до поштовху в європейських країнах, оскільки ми спостерігали великий інтерес до наших свіжих грибів шиїтаке з боку серйозних покупців, навіть по всьому світу. Цей попит дозволив розширити наші об’єкти з 2500 до 3 500 м²», — розповів Вінченцо Саленто, керівник відділу продажів Nature Green.

 

Окрім шиїтаке, на фермі планують вирощувати також гриби пом пом (лев’яча грива), шімеджі, ерінги та інші екзотичні гриби.

Джерело https://superagronom.com

Відповісти

Ваш email не публікується