На м’ясному ринку лідирує виробництво курятини

0 12

Українські підприємства прискорили темпи виробництва м’яса птиці. Про це свідчать дані Держстатистики, передає УНН.

Так, у січні-жовтні цього року вітчизняні підприємства реалізували на забій 1 млн 301,9 тис. тонн птиці. Це – на 11,3% більше, ніж протягом аналогічного періоду минулого року.

Станом на сьогодні м’ясо птиці займає 69,5% від загального виробництва продукції тваринництва.

Загалом, протягом звітного періоду, українські підприємства реалізували на забій 1 млн 870 тис. тонн сільськогосподарських тварин усіх видів, серед яких 136,8 тис. тонн великої рогатої худоби, 428,7 тис. тонн свиней, 2 тис. тонн овець і кіз та 1 млн 301 тис. тонн птиці свійської.

 

Джерело https://agronews.ua

Відповісти

Ваш email не публікується