Британці заміщують свинину птицею та яловичиною

Моніторинг, проведений Британською радою з питань розвитку сільського господарства та садівництва (AHDB), показав, що за 12 тижнів (з середини липня до 6 жовтня) в країні зменшилось споживання свинини та баранини, натомість зросли обсяги реалізації курятини та яловичини.

Роздрібні продажі свіжої та замороженої свинини зменшилися на 1% у порівнянні з тим же періодом минулого року, тоді як вартість зменшилась на 2,7%. Продажі бекону також продовжували скорочуватися, зменшившись на 7,5% та на 3,7% (свіжий та заморожений). Хоча, варто зазначити, що споживання ковбасних виробів зі свинини зросло на 5%, а середні ціни на ковбасу зросли на 2,3%.

Продажі свіжої баранини скоротились на 2,8%, а замороженої – на 2,1%.

Хоча обсяги реалізації охолодженої та замороженої яловичини у Великобританії зросли на 1,6%, її ціна зменшилась на 3,5%.

Продажі свіжого та замороженого м’яса птиці зросли на 3,7%, хоча ціни на цей вид м’яса знизились. Варто зазначити, що суттєво збільшились лише обсяги реалізації курячих грудок, а продажі інших частин (гомілок, крил та ін.) зменшились.

Meat-Inform

Джерело https://meat-inform.com

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra