- Advertisement -

Одесит побудував успішний бізнес на вирощуванні мікрогріну — SuperAgronom.com

0 6

Шеф-кухар із Одеси Іван Воробйов у 26 років заснув власний агробізнес. Понад 7 років у теплицях він вирощує і продає екзотичний для України мікрогрін — молоді проростки зелені.

Збирає по 50 кг врожаю за добу! Це поки небачені обсяги в цій ніші для України, пише shotam.info.

100 грам мікрозелені на сьогоднішній день вартує близько 80 грн. Щодня тут збирають близько 50 кг врожаю. Заради вирощування Іван Воробйов у 25 років покинув посаду шеф-кухаря.

 

«Приносив зелень на банкети, ділився з колегами з інших ресторанів. Продукт зацікавив людей! Стартував з 4 тис. доларів, але можна почати з 500 доларів. Побудував теплицю на 300 м² у підвалі» — розповідає одесит.

 

Сьогодні його онлайн-курси користуються популярність не лише в Україні, але й в Чехії та Польщі.

Джерело https://superagronom.com

Дізнавайтесь першими всі найсвіжіші аграрні новини України на нашій сторінці в Facebook, на каналі Telegram, а також підписуйтесь на Агрігатор у Твіттер. - Facebook Twitter Telegram

Leave A Reply

Your email address will not be published.