Виробництво замороженого рибного філе в Україні збільшилось – AgroNews.ua

0 7

За підсумками січня-березня 2019 року в Україні було вироблено 150 тонн філе рибного замороженого. Це у понад два рази більше (на 111 %), ніж за аналогічний період минулого року. Повідомляє прес-служба Держрибагенства.

Зростання виробництва рибної продукції спостерігалося також за такими товарними позиціями:

риба морська заморожена нерозібрана – 2 777 тонн (+26 % до січня-березня 2018 року);

філе рибне в’ялене, солоне чи у розсолі (крім копченого) – 326 тонн (+31 %);

продукти готові й консерви з оселедця, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 670 тонн (+4,4 %);

готові продукти і консерви з риби, інші (крім цілих чи шматочками та страв готових із риби) – 4 129 тонн (+36%).

Крім того, протягом трьох місяців 2019 року в Україні було вироблено:

м’ясо риби (перероблене або не перероблене на фарш; крім філе), заморожене – 46 тонн;

філе рибне та інше м’ясо риби (перероблене або не перероблене на фарш), свіжі чи охолоджені – 575 тонн;

риба сушена і в’ялена – 790 тонн;

оселедці солоні – 952 тонни;

риба солона (крім оселедців) – 390 тонн;

лосось тихоокеанський, атлантичний та дунайський копчений (включаючи філе лосося; крім риб’ячих голів, хвостів та черевець) – 121 тонну;

риба копчена (включаючи філе; крім тихоокеанського, атлантичного та дунайського лосося та оселедців, а також, крім риб’ячих голів, хвостів та черевець) – 1 000 тонн;

продукти готові й консерви із сардин, сардинели, кільки і шпротів, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 3 428 тонн;

готові продукти і консерви з іншої риби, цілі чи шматочками, в оцті, олії, маринаді, томаті (крім фаршу та страв готових із риби) – 684 тонни;

ікра інших риб – 663 тонни.

Джерело https://agronews.ua

Дізнавайтесь першими всі найсвіжіші аграрні новини України на нашій сторінці в Facebook, на каналі Telegram, а також підписуйтесь на Агрігатор у Твіттер. - Facebook Twitter Telegram

Відповісти

Ваш email не публікується