Як покриття з ефірних олій впливає на зберігання органічних ягід і фруктів – AgroTimes

В Університеті Джорджії досліджують вплив ефірних олій кориці, гвоздики, м’яти перцевої, розмарину та чебрецю на захист органічних продуктів у рамках нового гранту в розмірі $3,5 млн від Міністерства сільського господарства США.

Про це повідомляє пресслужба університету.

Фейт Крітцер і Лорел Данн, дослідники Коледжу сільськогосподарських і екологічних наук (CAES), вивчатимуть використання ефірних олій  на забезпечення безпеки продуктів і продовження терміну зберігання органічних фруктів.

«Багато свіжих продуктів витрачається, тому що мікроорганізми, що псують, споживають їх раніше, ніж ми можемо. Ці покриття можуть значно зменшити кількість відходів, природним чином подовжуючи термін зберігання», – пояснив Данн.


Джерело https://agrotimes.ua/

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra