Стало відомо, скільки коштують продукти на борщ у Польщі – AgroTimes

Для приготування 4 літрів борщу за традиційним рецептом, на продукти у супермаркетах Польщі треба витрати 280 грн.

Про це повідомляє «Район.Закордон».

Видання зазначає, що для приготування 4 літрів класичного борщу потрібні такі інгредієнти:

  • яловичина – 400-500 грамів,
  • буряк – 400 грамів,
  • капуста – 300 грамів,
  • картопля – 500 грамів,
  • морква – 300 грамів,
  • ріпчаста цибуля – 150 грамів,
  • томатна паста – 2 столові ложки,
  • часник і зелень на смак,
  • лавровий лист — 1-2 шт,
  • соняшникова олія — 2-3 столові ложки.

У польському супермаркеті картопля (1 кг) коштує 2,69 злотих, за моркву просять 4, 50 злотих за кг, капуста коштує  – 6, 99 злотих за кг,  цибуля – у межах 5.49 – 6.99 злотих за кг.

За 400 г буряка потрібно буде заплатити 4 злотих, за олію 5.49 – 6.99 злотих, часник – 6.99 злотих, томатна паста 5 злотих, лавровий лист – 2 злотих.

Найдорожчий  інгредієнт у цій страві – яловичина. За 500 грамів м’яса треба буде заплатити 3,44 злотих.

«Робимо калькуляцію на приготування і бачимо, що для того аби приготувати 4 літри традиційного українського борщу, потрібно витратити трохи більше ніж 32 злотих. Це більш як 280 гривень», – підсумовує видання.

Нагадаємо, ми писали, що станом на 1 листопада вартість продуктів, необхідних для приготування 4-5-л борщу в супермаркетах Донеччини склала 168,84 грн. Щоправда, м’ясо в українському моніторингу – свинина.


Джерело https://agrotimes.ua/

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra