Українське печиво з рідкісними грибами активує мозок та полегшує депресію – NEWFOOD
Їжовик відомий завдяки здатності відновлювати нейронні зв’язки, покращувати пам’ять і розумову діяльність. У компанії запевняють, що вживання цього гриба полегшує симптоми депресії та знижує запальні процеси в організмі. Гриби зміцнюють судини, виводять з крові холестерин, мають високий протираковий ефект.
Особливо актуальне вживання їжовика гребінчастого та інших активних грибів під час хронічних стресів і розумового перенавантаження
Окрім вівсянки та снеків Savvy Foods створює із їжовиків сухе пюре, із якого можна зробити крем-суп на обід.
“Ми не використовуємо ані ароматизаторів, ані цукру. За яскравий смак відповідають справжні плодові тіла грибів”, – діляться в Savvy Foods.
Також до супу-пюре додають лисички, які є природними антибіотиками та чи не єдиним рослинним джерелом вітаміну D.
Для загальної підтримки організму їжовик фасують для споживання в капсулах.
Також із їжовиками печуть гречане печиво та створюють енергетичні бустери, які поєднують корисні гриби зі смачним какао.
Savvy Foods вирощує гриби на власній фермі у селі Музичі (Київська область). Тут створені особливі умови – з ідеальним рівнем вологості та освітлення.
У компанії додають, що тема активних грибів – дуже нова в Україні. Водночас це дає можливість розвинути унікальний сегмент: “Нам стало цікаво об’єднати давнє знання про корисні властивості активних грибів із сучасними технологіями виробництва та актуальними трендами у дієті”.
Окрім їжовиків Savvy Foods вирощує та створює суперпродукти із шиїтаке і планує їх постачати як інгредієнт для виробництва унікальних сирів для компанії O’bereg. Остання, як раніше повідомляв NEWFOOD.MEDIA, розраховує таким чином розширити свій і так незвичний асортимент.