Фарширований аґрус і варення з ківі та кульбаб: крафтові солодощі виготовляють в Тернополі – SEEDS

Якщо ви вважаєте, що консервація – це вже вчорашній день, спробуйте крафтові продукти. Джеми, варення та десерти від кравтового виробника “Fruit Art домашня консервація” є своєрідним переосмисленням традиційних продуктів. Усі рецепти варення та інших смаколиків від Ольги Навроцької, засновниці крафтового виробництва з Тернополя, унікальні. Ще один секрет успіху – привабливий вигляд продукції, пише SEEDS.

Усе почалося в 2017 році, коли політик, колишня помічниця народного депутата, перебувала у відпустці з догляду за дитиною. Ольга Навроцька вирішила заснувати власну справу. Тоді вона згадала, що перебуваючи у відпустці в одній з європейських країн спробувала варення з ківі. Тоді Ользі не сподобався його смак, тому вона вирішила зробити смаколик за власним рецептом, повідомляє ШОТАМ. Першим крафтовим продуктом від “Fruit Art домашня консервація” було саме варення з ківі, яке містить також цукати та коньяк.

Спочатку чоловік Ольги, Роман, не підтримував її, оскільки вважав, що варення та джеми не будуть мати попиту на українському ринку. Зараз же подружжя виготовляє крафт разом, розширює бізнес, планує найняти працівників та облаштувати новий цех. Продають мармуляду та десерти переважно через соціальні мережі.



Серед цікавих продуктів від “Fruit Art домашня консервація” – горіхи, інжир та цитрини залиті медом, варення з троянди з пелюстками, фарширований горіхами аґрус, варення з кульбаб та ін.

Попри те, що всі рецепти Ольги Навроцької унікальні, вона не робить їх секретними і ділиться алгоритмами приготування смаколиків.

“Я не вбачаю чогось сакраментального у тому, що буду дітися рецептурою. Все одно в кожної людини вийде своє. Якщо навіть кільком господиням це допоможе покращити свою домашню консервацію, то я буду тільки рада”, – говорить засновниця “Fruit Art домашня консервація”

 

 


Джерело https://www.seeds.org.ua

Відповісти

Ваш email не публікується