Шматок хамону увійшов до “Книги рекордів Гіннеса” • Meat-Inform

Шматок іберійського хамона, вироблений в Іспанії, був проданий за рекордну суму. В’ялену свинячу ногу продали за 11881 євро на неофіційному аукціоні в Японії. Цю подію внесли до “Книги рекордів Гіннеса”.

“Без сумніву, це хороша новина для іспанського іберійського свинарського сектору, який отримав оптимістичну звістку в ці важкі часи”, – прокоментував іспанський виробник мер Сьєрри Ябуго.

Іберійський хамон є зареєстрованим географічним зазначенням. Тварини, з яких виготовляють цей продукт – свині іберійської породи, які харчуються виключно жолудями та травами. Для виробництва хамону їх забивають у дворічному віці.

Виробництва ноги-рекордсменки, кінцева вага якої перевищує 10 кг, у січні 2020 року перевищило 5 років.

“Із своїм традиційним повільним процесом висихання та природного дозрівання, Кортеконсепсьон, мабуть, найкращий анклав в Іспанії для виробництва ібрійського хамону”, – заявив виробник Sierra Mayor.

Компанія стала першим об’єктом в секторі іберіко, якому дозволено експортувати продукцію до Японії та Мексики. Там іберійський хамон вже зарекомендував себе як символ високої якості та гастрономічного престижу, зазначають в Sierra Mayor.

Meat-Inform

Розкажіть про це друзям:

Джерело https://meat-inform.com

Відповісти

Ваш email не публікується

where to buy viagra buy generic 100mg viagra online
buy amoxicillin online can you buy amoxicillin over the counter
buy ivermectin online buy ivermectin for humans
viagra before and after photos how long does viagra last
buy viagra online where can i buy viagra