- Advertisement -

Селера – унікальний суперфуд для схуднення, чоловічої сили та прибуткового експорту

0 126

AgriGator рекомендує українським фермерам звернути увагу на продукт, який цілком може стати непоганим експортним товаром. Це смачний продукт, що містить неймовірно малу кількість калорій, і при цьому має унікальні лікувальні та профілактичні властивості. Цей овоч, нажаль, є не дуже популярним в Україні, хоча умови для його вирощування у нас, є просто ідеальними. Йдеться, звичайно, про селеру – продукт, що може використовуватися повністю: від коріння до кінчиків листя.

Світовим лідером за обсягами імпорту селери є Канада, яка щорічно ввозить до 90 тис. тон селери. Інші лідери: Великобританія, США, Росія, Франція та Нідерланди. Отже, поряд з Україною я ціла низках країн, що імпортують значні обсяги селери.

З давніх давен селеру використовували для підвищення потенції у чоловіків, завдяки його властивості підвищувати рівень чоловічого гормону андростерону. До речі, вважається, що цей гормон, виділяючись з потом, є потужним феоромоном, що притягує жінок. Але це питання є надзвичайно спірним – сучасних жінок така форма феромонів цілком може й відштовхнути.

Вживання селери також досить актуально для тих, хто займається спортом. А чоловіки в віці від 40-45 років просто зобов’язані використовувати селеру в їжу, бо вона є одним з найефективніших природних профілактичних заходів проти простатиту.

Селера також відома, як потужний антиоксидант. З давніх часів відомо, що людина, яка вживає селеру регулярно, виглядає молодшою за свій біологічний вік, є активнішою і здоровішою. А от дієтичні властивості селери проявляються завдяки терпенам, що дозволяють швидше спалювати жирові відкладення організму та знищувати шкідливі мікроорганізми.

Жінкам рекомендується вживати верхню частину рослини – вона дозволяє частково знімати періодичний біль. Селера також надзвичайно багата на вітаміни, тому, якщо ви регулярно вживаєте її, а також інші овочі та фрукти в свіжому вигляді, не варто витрачати кошти на синтетичні вітаміни.

Дуже цікаво, що селера здатна підкреслити смак будь-якої страви, гармонічно поєднуючись практично з усіма продуктами – від м’яса та риби до інших овочів та фруктів. Звичайно, як і більшість овочів, її краще вживати в свіжому вигляді. Але є дуже багато рецептів приготування селери.

AgriGator

Дізнавайтесь першими всі найсвіжіші аграрні новини України на нашій сторінці в Facebook, на каналі Telegram, а також підписуйтесь на Агрігатор у Твіттер. - Facebook Twitter Telegram

Leave A Reply

Your email address will not be published.